Misleiding!!! U wordt gefopt!

Misleiding!!! U wordt gefopt!

Op de site worden verschillende auto’s aangeboden, in mijn geval een jeep grand Cherokee of gelijkwaardig gereserveerd. Tijdens het ophalen krijgen we een Hyundai Santa Fe mee, dit zou gelijkwaardig zijn?? Terwijl er op de site ten tijden van het reserveren van rental cars een Santa Fe wordt aangeboden tegen een goedkoper tarief?? Dan hadden we daar meteen voor gekozen als we dat zouden willen.... 2 mails gestuurd naar Rental Cars, geen reactie! Uiteindelijk gebeld maar we moeten het maar uitzoeken met het autoverhuurbedrijf, bedankt Rental Cars voor de misleiding en het helpen van je klant, super!

Voor mij nooit geen Rental Cars meer, bah!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Oplossingsgerichtheid
Bereikbaarheid

Bezoek RentalCars Reviews over RentalCars

2 reacties

Wij hebben nu exact hetzelfde, op Denver. Een Grand Cherokee geboekt en betaald, de voucher die je krijgt is voor een Hyundai Sante Fe. Pure oplichting.

Ik moet mijn reactie enigszins nuanceren. Wij huren via rentalcars bij Dollar, maar Budget rent a car plaatst beide auto's (ook) in dezelfde categorie. Dat is vreemd, omdat de Hyundai (in aanschaf) veel goedkoper is, 100 pk minder vermogen heeft en 20 cm kortere wielbasis heeft. Ze vallen dus niet echt in dezelfde klasse, maar de verhuurbedrijven plaatsen ze daar wel in. Strikt genomen kan rentalcars.com daar weinig aan doen.

Bezoek RentalCars Reviews over RentalCars

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RentalCars
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden