Holiday Cars - 50 Reviews

Last updated: 25 februari 2019
Holiday Cars Logo

20.8% aanbevolen, 50 Reviews

  1. Holiday Cars
  2. Holiday Cars video
  3. Holiday Cars Reviews
  4. Schrijf ook een review over Holiday Cars

Niet tevreden over Holiday Cars? Probeer dan eens CarDelMar.

Holiday Cars

Holiday Cars is bemiddelaar in wereldwijde zorgeloze autoverhuur. Als partner van ondermeer Hertz, Europcar, Budget, Alamo en Dollar Rent a Car bieden ze een netwerk aan van meer dan 13.200 bestemmingen in 118 landen. De unieke zoekmachine voor huurauto?s vergelijkt het aanbod op prijs, voorwaarden en locaties. De beschikbaarheid wordt dagelijks bijgewerkt, zodat de autotypes en prijzen die getoond worden ook daadwerkelijk overeenkomen met datgene wat de klant uiteindelijk betaalt. Bovendien biedt Holiday Cars een NoRisk Garantie, die eigen risico in geval van schade, diefstal of inbraak uitsluit. Of uw bezoeker nu een huurauto nodig heeft voor een weekend dicht bij huis, een week in Spanje of een maand in de Verenigde Staten. Holiday Cars biedt altijd de juiste keuze!

Holiday Cars Details

Hits: 1715

URL: http://www.holidaycars.com/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 50

Holiday Cars video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7rrVjLastoE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Holiday Cars reviews (50):

Holiday Cars - zeer ontevreden!!

0

Review:
gewoon malafide organisatie die je enkel het geld uit je zak wil halen!!!
mensen aub boek hier nooit!!!!
wij kregen een aftandse auto vol krassen en dan willen ze je eerst een verzekering aansmeren om je bang te maken dat je bij de minste kras 200€ gaat moeten betalen, tot je de auto in kwestie ziet!! gewoon schandalig
ik had een auto waar al veel in gerookt was...foto's van schade maak je vooraf foto van, maar hoe kan je sigarettengeur fotograferen?
dus, bij aflevering 'sir, you smoked in the car...50€ wordt van je visa gehaald' geen pardon en ook niets te tekenen....dan een radio maar zonder antenne...
dus ganse week geen muziek...
toen ik mailde voor terugbetaling van de totaal onterecht afgetrokken 50€, kreeg ik antwoord maar wordt niet terugbetaald....
mensen aub, boek niet met deze firma tenzij je echt gekloot wil zijn...…….
ik ga alvast volgende week test aankoop contacteren, want mensen bedriegen op reis, dat doet zeer....
ECHT TE VERMIJDEN HIER!!! wordt vervolgd na contact test aankoop.....

stefan Heynderickx
de firma zelf zal me wel al kennen van de mails die ik stuurde, maar steeds zonder oplossing of compensatie...of ja, ik ga 10% korting krijgen op mijn volgende boeking??? terwijl ik nu zie dat ze iedereen 15% korting geven ….wat een kloteboel is dat daar, niet boeken, ik laat meer weten na mijn onderhoud met 'testaankoop'....

Sterke punten:
onder nul!!

Zwakke punten:
zie hierboven

Holiday Cars - zeer slechte service / opgelicht

0

Review:
bij ophalen voertuig zeer onvriendelijk en arrogant te woord gestaan. Kregen een auto in een lagere prijsklasse (renault Capture ipv Nissan Quasqai) en geen discussie mogelijk. 'Similar' heeft bij hen een eigen betekenis. Als dezelfde hoeveelheid koffers er in gaan dan staan ze volgens hen in hun recht, ook al is de huurprijs van de Captur veel lager.
Ik mocht annuleren, maar wat doe je met kleine kinderen in de snikhete zon en geen idee waar je dan heen moet voor een auto. NOOIT meer bij dit bedrijf huren.
Ik was trouwens niet de enige huurder die klaagde, er waren een aantal Portugezen behoorlijk aan het schreeuwen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
klantonvriendelijk, niet oplossingsgricht, machtspositie.

ruud beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - Nooit meer Holiday Cars/budget!

0

Review:
Wij huurden een wagen een jaar op voorhand, ook de betaling werd toen voldaan. Na anderhalf uur aanschuiven werd ons vlug een scherm getoond waar we moesten tekenen. Een paar lijnen Italiaans en een paar keer met je vinger het scherm aanraken. Er werd nooit iets gezegd van een verzekering. De volgende dag kregen we ons contract, in het Frans ipv Nederlands of Engels, met een extra kost van 421 euro aan verzekering. We stuurden dezelfde dag nog een mail dat we niet akkoord waren met deze verzekering dat er nooit iets vermeld werd door de dame achter de balie. Die is PUUR DIEFSTAL! We kregen geen reactie. Op de luchthaven (bij terugkomst) zelfs met de verantwoordelijke gesproken, die dan plots een half uur verdween in de hoop dat we onze vlucht moesten halen en het hadden opgegeven, maar kon niet echt helpen. Terug thuis contact opgenomen met Holiday Cars maar ook daar willen ze niet helpen. Wij gaan ervan uit dat we een betrouwbare firma krijgen die ons een auto verhuurd via Holiday Cars. We zijn zeker niet de enige met dit probleem, dit merken we hier en op hun facebookpagina. We gaan het er zeker niet bij laten. Deze oplichters moeten stoppen! BOEK NOOIT MET HOLIDAY CARS! én vraag ter plaatse zeker eerst het volledige contract. Wij huren al meer dan 10 jaar en dit was de eerste keer dat het digitaal gebeurde. Ze stralen eerst vertrouwen uit door je een nummertje te laten nemen en iemand extra te zetten om je gegevens al in te vullen zodat het 'vlugger' vooruit gaat maar ondertussen BEDRIEGEN ze je waar je bijstaat! SCHANDE!

Sterke punten:
KUNNEN GOED LIEGEN EN BEDRIEGEN

Zwakke punten:
ZIJN GEEN MENSEN OM MEE SAMEN TE WERKEN!

C. De Wolf beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - oneerlijke behandeling holidaycars

0

Review:
Het verhuurbedrijf waar holiday cars ons had onder gebracht bleek na heel veel vragen ver buiten het vliegveld te zitten. Er zou een pendelbus vertrekken maar het was niet duidelijk waar dan. Uiteindelijk toch een busje gevonden op een vreemde plek en de chauffeur overtuigd ons toch mee te nemen. Maar hij kende t verhuurbedrijf niet en wou t eigenlijk niet doen. Wat bleek, het verhuurbedrijf was gezeteld waar hij ons liet uitstappen en hij kende het niet eens. Omdat we niet in de gelegenheid waren te tanken en dat hebben gezegd, zou de verhuurder tanken. Was geen probleem. En dat geloof ik! Er werd ons ruim 100 euro meer in rekening gebracht als dat de duurste brandstof kostte. Na beklag bij holidaycars lag de fout natuurlijk bij ons. Het was netjes geweest als ze erkend hadden dat verhuurder optimorent verkeerd gehandeld had in plaats van de schuld bij ons te leggen.Uiteindelijk waren we meer geld kwijt aan de eindafrekening als aan t huren van de auto!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
moeilijk te bereiken als t geen kantooruren zijn. Weten absoluut niks van de verhuurder. Zijn niet thuis als je beklag doet en je mail komt niet verder als de eerste kantoorklerk!
Er zijn genoeg andere verhuurbedrijven. Kies er daar een van!

berdine beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - Misleiding en bedrog door Holidaycars / Bookingmon

0

Review:
Schandalig dit ! Deze krokusvakantie 2 auto's gehuurd via Bookingmonkey / Holidaycars af te halen op Verona airport bij Budget / Avis. Expliciet bij Bookingmonkey / Holidaycars vooraf gevraagd om winterbanden en geen sneeuwkettingen, was duurder maar ok. Ook aangegeven dat indien dit niet mogelijk was de deal ook niet doorging.

Keurig een bevestiging ontvangen, maar aangekomen op de luchthaven bleken de auto's helemaal niet beschikbaar. Bovendien bleek het aan ons verkochte helemaal niet te kunnen omdat het niet in het assortiment zit van de autoverhuurder ter plaatse (categorie nepartikel).

Uiteindelijk 270 Euro bij moeten betalen om toch één auto met winterbanden te kunnen krijgen. Wij doen nooit meer zaken met Bookingmonkey / Holidaycars want ze verkopen nepartikelen die niet bestaan en laten je dan aan de balie extra bijbetalen.

Iemand soortgelijke ervaringen? Ik hoor het graag.

Sterke punten:
Geen, niet aan beginnen, alleen de ergernis is gegarandeerd.

Zwakke punten:
Website met producten die uiteindelijk niet blijken te bestaan, amateurs...

Marc beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - Niet doen

0

Review:
Holiday Cars doet voorkomen alsof je de auto voor je klaar staat op de of nabij de luchthaven. Jammer dat als je bij de daadwerkelijke verhuurder bent het gaat gebeuren. Onder het inboezemen van de nodige angst (betalen van 3.000,-- euro) moet je voor de tweede keer je no risk polis afsluiten!
Ondanks de afspraak volle tank mee, volle tank terug, wat je ook doet, brengen ze toch brandstof in rekening. Verder is er nog een niet herleidbaar bedrag van ruim 19,-- afgeschreven.
Advies: ga nooit met deze organisatie in zee. Neem even de extra tijd om op je plaats van bestemming een auto te huren. De kosten zijn het zelfde of mogelijk nog minder!

Sterke punten:
geen!!!

Zwakke punten:
Slechte voorlichting. Holiday Cars pakt zijn bemiddelingskosten en verwijst als er problemen zijn naar de daadwerkelijke verhuurder.

Pim Vermeu beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - risicoverzekering ongevraagd toegevoegd

1

Review:
Nadat ik had aangegeven dat ik geen eigen risicoverzekering wilde, werd het bedrag van die verzekering toch aan het totaalbedrag toegevoegd.

Zwakke punten:
In het overzicht van de ingevoerde gegevens staat letterlijk: "Eigen risico verzekering Niet inbegrepen".
Tóch wordt het totaalbedrag na het akkord gaan met de betaling verhoogd met het bedrag van de verzekering.

JG Hoehne beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - Stress en ellende

0

Review:
Aangekomen op de luchthaven krijg je geen auto of 1250 euro borg staan. De verhuurder wil niks met ze te doen hebben de gehuurde auto is er helemaal niet. Het noodnummer 24/7 is fake. Begin er niet aan jebent je geld kwijt.

Sterke punten:
Gehaaide bandieten

Zwakke punten:
Dat ik zelf zo stom kon zijn.

Joop beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - Prima vergelijkingssite

0

Review:
Duidelijke makkelijke website

Sterke punten:
Erg tevreden over goede service

Zwakke punten:
Geen

C van Door beveelt Holiday Cars aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - Zeer slechte tussenpersoon

0

Review:
Zeer slechte tussenpersoon!
ik had via dit bedrijf bij Goldcar voor mijn vriendin een auto gehuurd. Toen ze de auto inleverde, kreeg ze geen eindrapport, dat vond ik al verdacht. Thuisgekomen bleek, dat er op de eerste verhuur dag geld van haar rekening is geschreven en bij navraag was dit zogenaamd omdat ze de tank niet zou hebben volgegooid. Knap dat je dat al op de eerste verhuur dag weet. Goldcar zou bewijs toesturen, maar dat hebben ze niet gedaan, simpel omdat dat er niet is. Contact opgenomen met holidaycars.com, die hebben de zaak eerst een maand onnodig laten liggen, daarna kwamen ze met allerlei vragen en moest ik allerlei dingen toesturen en het eind van het liedje is, dat ze met hetzelfde verhaal komen als Goldcar en niets kunnen doen. Aan zo'n tussenpersoon die bovendien met zulke oplichters werkt, heb je dus helemaal niets. Ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf en zal het ook echt niemand aanbevelen

Sterke punten:
goedkoop

Zwakke punten:
werkt met oplichters samen
laat de boel onnodig lang liggen
werkt totaal niet mee om een oplossing te vinden

Inkie beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Holiday Cars

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Holiday Cars aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Holiday Cars aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Holiday Cars


Home » Tussenpersonen » Holiday Cars
DMCA.com Protection Status