Economy Car Rentals - 9 Reviews

Last updated: 22 oktober 2019
Economy Car Rentals Logo

9.1% aanbevolen, 9 Reviews

  1. Economy Car Rentals
  2. Economy Car Rentals Reviews
  3. Schrijf ook een review over Economy Car Rentals

Niet tevreden over Economy Car Rentals? Probeer dan eens CarDelMar.

Economy Car Rentals

Why book with Economy Car Rentals?
- Save More
- Quality & Expertise
- Price Promise
- No surprises at the desk!

Economy Car Rentals Details

Hits: 860

URL: http://www.economycarrentals.com/

CategorieŽn: Tussenpersonen

Reviews: 9


Economy Car Rentals reviews (9):

Economy Car Rentals - Slechtste ervaring ooit

0

Review:
Afgelopen februari 2019 bij Economy Car Rentals een auto gehuurd bij Thrifty in Kaapstad Zuid Afrika. Deze verhuurder bleek de gehuurde auto niet beschikbaar te hebben. Lang verhaal kort, na tijdelijke auto van andere categorie kon na 3 dagen nog steeds niet worden geleverd. Ik heb de auto ingeleverd en via een andere maatschappij wel de juiste auto kunnen huren. Via Economy Car Rentals is dus ooit de auto geleverd van het contract. Ik wacht nu echter al ruim 3 maanden op een credit voor de fee die aan Economy Car Rentals is overgemaakt. De Customer Service geeft geen gehoor. Dat een verhuurder niet het juiste kan leveren kan ik voorstellen maar de manier waarop met situatie wordt omgegaan, daar heb ik geen begrip voor. De tijd en ellende die het in de eerste drie dagen heeft gekost is een veelvoud van de 'schade' die ik niet als credit terug krijg. Waardeloos.

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Waardeloze customer service.
De afspraak die Economy Car Rental met de verhuurmaatschappij heeft komen ze niet na.

Hans beveelt Economy Car Rentals NIET aan bij vrienden/bekenden

Economy Car Rentals - opletten met die firma

0

Review:
Wij hebben via deze firma een auto gehuurd in Malta.
We hebben daar een full omnium verzekering genomen
Via economy car rental zijn we doorverwezen naar SURPRICE Car Rental Car rental provider: SURPRICE Car Rental in Luqa
Pick Up Malta (Luqa) Airport, KM421
hier moesten we de wagen ophalen.
Daar zeiden ze onmiddelijk dat je een omnium beter ter plaatse regelt . Wij hadden schade aan het voertuig aangebracht door derden. Toch moesten we die schade betalen aan Surprice cars . Zij deelden ons mede dat we dan het geld terugkregen van econmy car rental en dat zij daar niets mee te maken hebben Wij zijn nu 6 maanden later en na talloze mails en telefoons hebben we ons geld nog niet terug . We hebben wel de bevestiging dat we het geld zullen terugkrijgen .Dit heeft ons vele uren en dagen gekost . Onze raad ,blijf weg van die tussenpersonen !!!

Sterke punten:
Banden zitten goed vast , we hadden platte band en kregen hem niet los .We hebben ze gebeld en na 3 hr wachten zijn ze ons komen depaneren .

Zwakke punten:
Zie bovenstaande mail , opletten voor tussenpersonen zoals bovenstaande firma . Beter een beetje meer betalen en rechtstreeks boeken .

van Dijck beveelt Economy Car Rentals NIET aan bij vrienden/bekenden

Economy Car Rentals - Onduidelijke en verborgen kosten

0

Review:
Ik heb een auto via Economy Car Rental gehuurd voor een vakantie in Italië. De auto was van GoldCar, en bij het ophalen zei de man aan de balie dat ik voor een Flex Fuel schema had gekozen met 20 Ä administratiekosten, maar ik kan me dat niet herinneren toen ik de auto huurde.

Uiteindelijk moest ik ook de volle schade dekking aanschaffen anders was de wachttijd om de auto te retourneren mogelijk tot 3 uur, en dat was mij te veel. De dekking van Economy Car Rentals was dus nutteloos.

Sterke punten:
Goedkopere gedeeltelijk dekking voor schade (maar mogelijk nutteloos)

Zwakke punten:
Kosten onduidelijk en mogelijk overbodig tov direct huren met de echte autoverhuur.

Stefano beveelt Economy Car Rentals NIET aan bij vrienden/bekenden

Economy Car Rentals - Pas op voor de extra kosten ter plaatse

0

Review:
Voor een rondreis door Noord-Spanje een VW Touran gehuurd via economycarrentals bij Avis. De overeenkomst met economycarrentals vermeld "Full Insurance Package" met in kleine letters "(excess applies)". Verderop staat "Excess: 1.936 EUR for damages and theft".
Bij Avis (luchthaven Santander) probeert een slechts Engels sprekende bediende ons duidelijk te maken dat de afkoop voor deze "excess damage" 337,82 Euro bedraagt. Oftewel voor elke Euro aan verzekeringskosten is 5,73 Euro aan schade verzekerd. Te gek voor woorden en volgens mij een 'duister' handeltje van Avis. Echter je staat voor het blok, en ..... je betaalt.

Bij thuiskomst heb ik economycarrentals aangesproken op deze (naar mijn mening) buitensporige kosten en het feit dat zij daarover niet duidelijk zijn geweest in hun aanvankelijke communicatie. Helaas krijg ik alleen maar formele antwoorden. Voor mij is nu één ding wél duidelijk: NOOIT MEER een auto huren via economycarrentals.com

Zwakke punten:
Absoluut niet duidelijk over extra kosten.

Mulleners beveelt Economy Car Rentals NIET aan bij vrienden/bekenden

Economy Car Rentals - Geen wa verzekering bij economy!!!!

0

Review:
Boek een auto bij economy rental car en je krijgt een auto van een ander bedrijf. In mijn geval van Drivo op JFK airport New York. En Drivo biedt geen mogelijkheid om een wa verzekering af te sluiten. Bizar gevaarlijk.

Ik had uitgezocht dat mijn reisverzekering niet dekt voor aansprakelijkheid aan een huurauto in de VS. Die moet je afsluiten bij de rental company als je de auto huurt. Drivo zegt dat ze van verzekeringsmaatschappij aan het wisselen zijn en wa nu niet aanbieden. Ik had de auto al geboekt bij economyrentalcars. was er al naartoe gegaan, had een hotel geboekt op 5 uur rijden en heb de auto toch gehuurd. Na 2 dagen drong tot me door hoe gevaarlijk het is om geen wa verzekering te hebben en ik begon een uurtje te bellen. Geen verzekeringsmaatschappij wil een huurauto verzekeren. Drivo zei: Dat wist je toch en Economy zei: NIet ons probleem.
Ik heb heel voorzichtig gereden en ben er zonder kleerscheuren afgekomen. Nooit weer!
Als je een auto huurt in de VS: Sluit altijd een liability insurance af en huur de auto niet als de rental company de mogelijkheid om een liability insurance af te sluiten niet biedt! Want op een andere manier, achteraf, gaat het niet.

Sterke punten:
Op zich prima auto. Drivo heeft andere mensen heel veel geld laten betalen voor schade die ze niet zelf hadden veroorzaakt, maar dat is mij niet gebeurd.

Zwakke punten:
Geen liability verzekering mogelijk en geen verantwoordelijkheidsgevoel of service

Marlies beveelt Economy Car Rentals NIET aan bij vrienden/bekenden

Economy Car Rentals - wegblijven!

0

Review:
auto geboekt in VS. Pas na ruim een week en aantal herinneringen werd boeking bevestigd. Lokale verhuurder in VS was vervolgens echter alleen bereid auto te verhuren als wij officiële verklaring van Nederlandse autoriteiten of autoverzekeraar konden overleggen dat ik afgelopen drie jaar geen ernstige verkeersovertredingen had begaan. Die verklaring wordt in Nederland echter niet afgegeven. Kortom: met een Nederlands rijbewijs krijg je geen auto mee. Heb nog tijdig kunnen annuleren.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
onmogelijke eisen aan houders van Nederlands rijbewijs

David beveelt Economy Car Rentals NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Economy Car Rentals

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Economy Car Rentals aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Economy Car Rentals aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Economy Car Rentals


Home Ľ Tussenpersonen Ľ Economy Car Rentals
DMCA.com Protection Status