Centauro - 59 Reviews

Last updated: 19 januari 2019
Centauro Logo

28.1% aanbevolen, 59 Reviews

  1. Centauro
  2. Centauro Reviews
  3. Schrijf ook een review over Centauro

Centauro

Sinds 1973 werken wij oom u de beste Service en kwaliteit met autoverhuur. En Centauro rent a car zijn wij trots op het vertrouwen van onze klanten 40 jaar lang. Wij zijn begonnen in Benidorm, en un gaan we lang de hele spaanse kust.

Centauro Details

Hits: 1485

URL: http://autoverhuur.centauro.net/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 59


Centauro reviews (59):

Centauro - Top bedrijf

0

Review:
Al 3 maal auto gehuurd , top service ,eerlijke mensen .

Sterke punten:
Vlot, eerlijk ,betrouwbaar , nette auto s ,niet duur ,goede service

Zwakke punten:
Geen

Bunders beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Boek Premium. Dan is er nooit gezeur !!!!

0

Review:
Mensen die denken dat ze voor 5-7 euro per dag een auto zonder extra verzekeringen enz enz kunnen huren moeten maar eens goed kijken op de website van Centauro !!!
Boek daarom bij Centauro gewoon Premium
Ben je miischien wel duurder uit ( ca. 24 euro per dag ) maar nooit gezeur !!!
1. Niet in de rij bij het ophalen maar bij aparte Premium balie !! In 5 minuten klaar !
2. Geen eigen risico
3. Volledig verzekerd
4. Geen creditcard borg
5. Tank vol !
6. Bij inleveren geen inspectie auto
7. Klaar in 3 minuten
TOP verhuurder als je gewoon een realistische prijs wil betalen !

Sterke punten:
Supersnelle afhandeling bij Premium !!
Prima auto !!

Zwakke punten:
Geen

John Planken beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Super ervaring centauro Malaga

0

Review:
Ik heb een top ervaring gehad bij het huren van een Golf TDI , geen gezeik,helemaal niks. Afgesproken tijd stond een medewerker ban de shuttle bus klaar om ons te brengen naar de verhuurlocatie. De brandstof zoals duidelijk vermeld staat op de site vooraf betaald en bij het inleveren kreeg ik direct een mailtje dat alles kn orde was en de volgende dag stond het bedrag alweer op mijn rekening. Kortom: een betrouwbaar bedrijf en ik sluit ook altijd een verzekering bij hun af, zodat ik achteraf geen gezeik krijg met eventuele schades, die ik zelf niet heb aangericht, gewoon perfect!

Sterke punten:
Nette auto
Km vrij
Shuttle bus
Vriendelijk personeel en behulpzaam

Zwakke punten:
De auto had een en ander wel al schade, maar dat heeft de medewerker ons vantevoren aangekondigt en aangegeven dat er helaas geen andere auto stond, want ik had een speciifek model gereserveerd en het was al erg laat, dan zijn de meeste voertuigen al verhuurd. Maar dat maakt voor de rest niks uit.

Ben beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Centauro - huur auto bij centauro

0

Review:
ik heb reeds tweemaal een auto gehuurd bij CENTAURO . vol/vol
alles is goed geregeld .
auto is netjes ,niet altijd de gevraagde auto .
ik heb wel de duurste versie genomen ( all inn verzekering ).geen discussie achteraf .
terugbrengen in luchthaven (allicante is gemakkelijk)
de reservering van de brandstof is dezelfde dag reeds teruggestort . op e-mail bevestigd , netjes .
ben zeer tevreden over centauro cars .

Sterke punten:
vlotte afhandeling , vriendelijk personeel

Zwakke punten:
geen

van Kessel beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Wijziging brandstofbeleid

0

Review:
Huur al jaren meerdere malen per jaar bij Centauro en ben daar uiterst tevreden over. Geen aandringen voor extra verzekeringen of ander gedoe. Ik koos altijd voor vol-vol, dit kost 29.00 maar bij vol-leeg moet je ook 25.00 betalen. Maar vol is geen vol meer... Je kunt de auto nu ook krijgen met een gedeeltelijk volle tank en moet hem dan exact hetzelfde inleveren. Ontving de auto in Alicante met 80% brandstof (op de meter driekwart gevuld) en heb hem ook weer met dezelfde meterstand ingeleverd. Echter zat er volgens Centauro geen 80% maar 75% brandstof in. De extra brandstof moet je betalen (2.84, dus amper twee liter) dat is ook geen probleem, maar daar bovenop komt nog eens 25.00 tankkosten! Wagen wordt waarschijnlijk gewoon weer met 75% brandstof verhuurd. Ik vraag me dus af hoe je (ook als huurder) kunt bepalen dat er twee liter minder brandstof inzit.
Na wat mailwisseling met Centauro is het uiteindelijk teruggedraaid omdat ik een "loyal costumer" was. Volgende keer dus weer gewoon vol-leeg....

Onderzoek wees overigens uit dat ook andere verhuurders een soortgelijk vol-vol beleid voeren.

Sterke punten:
Nette jonge auto's, ophalen en inleveren zo gepiept en een goede klantenservice die ook reageert. Geblokkeerde borg op creditkaart een dag na inlevering al weer gedeblokkeerd.

Zwakke punten:
Wijziging van brandstof beleid wordt slecht gecommuniceerd.

Ruud beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Zeer tevreden (alicante airport)

0

Review:
periode 25 juli tot 1 augustus 2017

Zeer tevreden wel de duurste optie genomen. Iets van een €330 voor één week. Ik heb pas betaald bij aankomst waardoor er €10 bij kwam. Dit vond ik het beste en het veiligst.
Bij de ophaling van de wagen werd er €80 extra aangerekend (brandstof-vol getankt) en dit alles werd betaald via visa.
De wagen had hier en daar lichte schade, een rubber die los zat en enkele kleine schrammen maar niets ergs. Heb de mensen van centauro hierover aangesproken en alle details stonden reeds genoteerd op de fiche. Waren dus reeds gekend voor ophaling.

Ik heb de wagen opnieuw vol getankt voor aankomst op de luchthaven. Bij het binnenrijden bij centauro werd ik aangesproken van iemand van centauro zelf. Blijkbaar een controleur. Deze heeft de wagen kort bekeken, km genoteerd, gekeken of hij opnieuw volgetankt was en de zaak was afgehandeld. Alles was prima in orde zei hij. Amper een week nadien was de €80(brandstof) terug zichtbaar op mijn visa rekening. Prima zaken doen dus ! Super , echt een aanrader!

Mvg. Vincent D.

Vincent D. beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Tot op heden geen enkel probleem gehad

0

Review:
Al meerdere keren op verschillende locaties een auto gehuurd. Altijd wel het duurste pakket gekozen. 4 keer op Mallorca en één keer in Sevilla. Op Mallorca altijd nieuwe auto's gehad en in Sevilla een gedeukte wat mij verder niet interesseert als het technisch maar in orde is. Express service is op Mallorca geen luxe want daar staan rustig 40 man in de rij voor een auto ( Mallorca hoogseizoen rijden er zo'n 26000 huur auto's rond op het eiland) en als je dan gelijk door kan lopen is dat maar wat fijn. Afgelopen juni een mooie upgrade gekregen i.p.v. de bestelde fiesta een hele dikke golf TDI en ze vonden niet nodig dat ze een depot reserveerde op mijn creditcard voor de brandstof ze vertrouwde erop dat ik de auto wel vol zou terug brengen. Ik denk dat de service per locatie wel kan verschillen en aangezien ik altijd alles bij hun afkoop heb ik nooit een discussie achteraf. In mijn ogen zijn eigenlijk alle budget auto verhuurbedrijven in Spanje een soort maffia daarom dus alles afkopen dan weet je waar je aan toe bent. En ja je bent zeker niet het goedkoopste uit, maar je wil toch geen kater overhouden aan je vakantie !

Sterke punten:
Vaak nieuwe auto's, express service op drukke luchthavens erg prettig. Tot op heden altijd zeer vriendelijk behandeld.

Zwakke punten:
nog niet tegen gekomen.

W Koenes beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Auto huren bij Centauro

0

Review:
Een geweldige ervaring in Barcelona:
1. Alles op tijd, het busje stond klaar, de auto stond klaar, geen wachttijden!!
2. Mooie nieuwe auto
3. De terugweg idem dito, bij het inleveren van de auto geen wachttijden, busje stond weer klaar om ons direct naar het vliegveld te brengen.
Dit met het pakket Premium, je betaalt wat meer maar krijgt ook meer!
Volgende keer zeker weer Centauro!!

Sterke punten:
Snelheid

Zwakke punten:
Geen

Denise beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Huurauto Alicante Airport

0

Review:
Ik heb uitstekende ervaring met deze maatschappij, kan iedereen deze aanbevelen. Prima nieuwe auto, keurige en vriendelijke mensen, geen gezeur over extra verzekeringen e.d, en de tank diesel die wij op voorhand moest worden betaald stond op dezelfde dag dat wij de auto weer inleverden weer keurig teruggestort op de creditcard rekening . 👍

D W de Gel beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Prima deal, snelle transfer en mooie auto!

0

Review:
Met Ryanair naar Malaga gevlogen, en ook via Ryanair bij Centauro een auto gehuurd, en ook via Ryanair een 'all risks' verzekering afgesloten. Je weet maar nooit. Het rapportcijfer voor Centauro zag er goed uit, dus ik durfde het wel aan.
Toen zag ik op deze website veel negatieve reviews dus ik werd wat nerveus. Voor de zekerheid het contract nog maar eens doorgelezen en daar staat eigenlijk niets abnormaals in. Zorgen voor een creditcard met voldoende bestedingsruimte (dat is trouwens altijd handig :-) want er wordt € 1200 meteen gereserveerd als borg en daarnaast € 70 voor als je niet voltankt voor het terugbrengen.

Transfer vanaf het vliegveld ging goed (er stond iemand net na de uitgang te wachten met een bordje 'Centauro'. Die wees de weg naar de shuttlebus.

Op het kantoortje moesten we even wachten want er waren een paar mensen voor ons. Maar dat was niet overdreven lang. Misschien scheelde het ook dat het 's avonds laat was.

Bij het doorlopen van het contract werd er nog berekend wat een all-risks verzekering zou kosten (€ 240 voor 12 dagen!! - gelukkig had ik dat dus via Ryanair (AXA) zelf al geregeld voor € 50...), en toen ik dat aangaf werd er ook verder niet op aangedrongen. Ik kreeg een gloednieuwe Nissan Quasqai diesel mee met werkelijk 4 km erop... Toch maar even snel rondje eromheen gelopen en alles zag er uitstekend uit.

Na 12 dagen de auto weer teruggebracht. Een beetje nerveus, omdat ik op de 11e dag erachter kwam dat het kenteken dat op de sleutel stond, niet het kenteken van de auto was! En ook op het verhuurcontract stond een heel ander kenteken en zelfs een andere kleur (rood ipv de zilveren Quasqai die ik meekreeg :-)). Heeft iemand zitten slapen dus. Maar dat heb ik bij het inleveren van de auto erbij gezegd en het was allemaal geen probleem. Binnen een paar minuten stond de shuttlebus naar het vliegveld klaar en weer een paar minuten later waren we op het vliegveld.

Conclusie: Voor mij werkte het prima. Mijn boodschap: bereid alles goed voor, lees voor vertrek het contract goed door (bijv. over de bedragen die van de creditcard afgeboekt worden), dan kom je niet voor verrassingen te staan. Maar dat is eigenlijk normaal.

Binnen twee dagen waren de totale borgbedragen van € 1270 al op de creditcard bijgeschreven.
Dus: wat mij betreft een verdiende 5 sterren.

Sterke punten:
Scherpe prijs. Goede service, niets geks, gewoon zoals het hoort.

Zwakke punten:
Niet ontdekt, of het moet zijn dat de papieren en het labeltje aan de sleutel niet bij het kenteken van de auto hoorde :-)

Mark beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Centauro

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Centauro aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Centauro aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Centauro


DMCA.com Protection Status