Centauro - 56 Reviews

Last updated: 5 december 2018
Centauro Logo

29.1% aanbevolen, 56 Reviews

  1. Centauro
  2. Centauro Reviews
  3. Schrijf ook een review over Centauro

Niet tevreden over Centauro? Probeer dan eens AB Car Rental.

Centauro

Sinds 1973 werken wij oom u de beste Service en kwaliteit met autoverhuur. En Centauro rent a car zijn wij trots op het vertrouwen van onze klanten 40 jaar lang. Wij zijn begonnen in Benidorm, en un gaan we lang de hele spaanse kust.

Centauro Details

Hits: 1440

URL: http://autoverhuur.centauro.net/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 56


Centauro reviews (56):

Centauro - Afzetters

0

Review:
Bij het ophalen van de auto in Alicante moest ik verplicht een bedrag van €45 betalen zodat ik de tank van de auto niet vol getankt hoefde te retourneren. Als ik minder dan dit bedrag aan brandstof zou verbruiken dan zou het verschil terug gestort worden. Alhoewel ik een aantal keer aangaf dit niet te willen kon ik de auto niet meekrijgen zonder dit bedrag te betalen. Uiteindelijk bleek mijn verbruik slechts €18 maar het resterende bedrag heb ik niet terug gekregen.

Verder heb ik bij het ophalen aangegeven dat er schade aan de auto was die ook door een baliemedewerker werd bevestigd. Bij het terugbrengen van de auto kwam die schade dus uiteindelijk op mijn conto te staan, helaas was de documentatie verdwenen en had ik geen foto gemaakt... Schade € 300,-

Zwakke punten:
Zeer matige service, verplicht extra kosten anders geen uitgifte van gehuurde voertuig.
Schade veroorzaakt door eerdere gebruikers op de volgende klant verhalen.

Joost beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - ROBBED FRAUDULENTLY

0

Review:
Worst company to use. Robbed of excess even with no damage on return, damage on car when collected had mysteriously disappeared? proving check in is not accurate. I have excess insurance so will be reimbursed, however, hire at your peril. Only €1.30 a day hire when rental is quiet means you will have a FRAUDULENT claim on your credit card from this company to make up profits! In past I would recommend these to anyone as I have had 10x rentals this year with no problems but at a regular cost of about€12 a day. BE WARY OF THIS RENTAL COMPANY in Alicante Airport.

Zwakke punten:
robbed

Peter Rich beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - HUUR HIER NIET

0

Review:
Auto geboekt voor weekje Ibiza.
Op voorhand betaald met Visa voor huur en volledige dekking.
In het kantoor werd mij nogmaals volledige dekking aangsmeerd.
Men profiteert van de drukte en het slechte Engels.
FRAUDE!!!

Sterke punten:
Fraude LET OP

Zwakke punten:
Fraude LET OP

bert beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Huur hier niet is mijn advies

1

Review:
Wees gewaarschuwd! Vermijd deze organisatie!

- Verplicht (!) moeten tekenen voor een service (€25,-) waarvoor zij de auto vol tanken. Er werd mij beloofd dat ik dit bedrag terug zou krijgen als ik deed zelf deed. Dit bedrag heb ik nooit terug gehad.
- Vooraf €64,- moeten betalen voor benzine, wanneer ik de auto in zou leveren met de huidige hoeveelheid zou ik dit terugkrijgen. 1 min. voor inleveren van de auto de auto 100% volgetankt. Bij aanvang was hij op papier 80% gevuld. Enkele dagen na inleveren kreeg ik €16,- omdat de tank maar voor 20% gevuld was.
- Enkele dagen na inleveren werd er €250,- van mijn creditcard afgeschreven omdat de hoedenplank zou ontbreken. Deze was vanzelfsprekend gewoon aanwezig en niet defect. De medewerker heeft na inleveren de auto gecontroleerd en hiervoor getekend: alles was in orde.
- De borg van €1050,- blijft zonder reden een maand lang op je creditcard gereserveerd.

Contact opnemen met de klantenservice heeft geen zin, 8 keer gebeld, 15 e-mails gestuurd. Zoek het maar uit is de strekking van het verhaal...

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Maarten beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Dramatisch..hou uw geld in eigen zak.

0

Review:
Afgelopen juli een auto via Expedia gehuud. Bij aankomst, wat ver weg ligt van de luchthaven Malaga, een uur in de rij gewacht. Het was meteen een extra verzekering aan de balie betalen of wegwijzen terwijl de kinderen buiten in de hitte aan het wachten waren. Genadeloos zijn ze. Ik heb zelf voorgesteld om het gehele borgsom te betalen, niemand kon mij helpen. Was woedend maar machteloos. Ik had veel beter de reviews moeten lezen. Bespaar uw geld en blijf bij deze malafide bedrijf uit de buurt. Er zijn tientallen anderen die een veel betere service hebben.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles. Moet gesloten worden. Voldoet absoluut niet aan de Nederlandse standaard norm.

Herrando beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Dieven

0

Review:
Huur hier nooit! Je betaalt een SUV maar krijgt een station. Als je er wat van zegt dan is het allemaal moeilijk. Chagrijnig personeel. Dan krijg je uiteindelijk toch een SUV.

Vervolgens zeggen ze dat je op een tolweg hebt gereden daar in de buurt op een dag dat je al 200 km noordelijker zat. Bedrag wordt gewoon afgeschreven. Je krijgt geen bewijs, je kan er niet tegenin. Wij denken dat het de andere auto is geweest die we omgeruild hebben. 4,5 week later blijven ze nog steeds ontkennen en geen geld terug. Waarschijnlikk kunnen we er naar fluiten.

Op onze mails wordt ook nog eens pas na 5-6 dagen steeds gereageerd, dus ook dat loopt moeizaam.

Na inleveren auto moet je je geld voor benzine terug krijgen als de auto vol hebt ingeleverd. Thuis is het toch afgeschreven. Geen geld ook hiervoor terug na 4,5 week en nu zeggen ze dat we de auto leeg hebben ingeleverd. Dat wij liegen. Daarom hebben we 15 minuten voor inleveren getankt en daarvan het bankafschrift ingeleverd. Nog beweren ze dat we dan misschien wel wat anders hebben gekocht. Dit is echt ongelovelijk.

Wat een leugenaars, afzetters, dieven en ik voel mij zwaar in de zeik genomen

Sterke punten:
Auto

Zwakke punten:
Alles

G. Appelma beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Centauro rent a car complaint

0

Review:
First I selected a rent a car on AirPort Malaga. Centauro presented themselves as an AirPort car rental as in fact They are not based on the AirPort. You need to take their bus to be driven to their office. After selecting in location an price you receive an overview of the add ons. 25 euro for gas service. I returned the car with a full tank but still needed to pay for gas service. Bottom line I paid 160 euro for a 2 days rental smalles car.
This Company is a fraud

Zwakke punten:
Add on costs

Lorenzo beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Auto snel ophalen niet mogelijk

0

Review:
Ons sprak in eerste instantie de prijs aan. Lekker goedkoop en vanaf het vliegveld (Palma/Mallorca) even met de shuttlebus naar Centauro in 3 minuten. Echter daar aangekomen bleek dat je een nummertje moest trekken om aan de beurt te komen. Op dat moment waren er 35 personen voor ons. Dit was een behoorlijke tegenvaller als je bedenkt dat je de auto snel wilt ophalen en door wilt rijden naar bestemming. Uiteindelijk hebben we 2,5 uur moeten wachten. Achteraf had ik graag enkele tientjes meer betaald voor een ander verhuur bedrijf met snelle service. Mijn ervaring is dat het ophalen altijd vlot verloopt (uitzondering daar gelaten max 0,5 uur wachten). Het wegbrengen van de auto verloopt wel snel. Er staat iemand klaar om je auto direct in te nemen. Wel zag ik weer dikke wachtrijen bij het ophalen van een auto. Lekker begin dus van je vakantie..

Sterke punten:
Uitchecken

Zwakke punten:
Inchecken, auto ophalen

Martijn beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Oplichters

0

Review:
Auto ingeleverd in Bergamo Italië
Er zat een kras van 1 cm op de bumper.
Die er een paar uur daarvoor niet opzat. Had de auto vlak voor terug brengen gecontroleerd. Was aangebracht met een kalksteen, stof van de steen zat nog op de bumper.
Weet zeker dat ik nergens tegen aan heb gereden.
Moet hiervoor 250€ betalen. Wat doe je als je vliegtuig klaar staat om te vertrekken?
Betalen.
Als je zo je geld moet verdienen.
Heel triest.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters

Klaas beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Wees gewaarschuwd!

0

Review:
Afgelopen vakantie bij dit bedrijf een auto gehuurd. De verzekering had ik lopen via Rentalcars, dus niet de dure van Centauro zelf. Auto was perfect, geen problemen gehad en zodanig ook weer netjes ingeleverd bij Centauro, Malpensa in Milaan.

Wat schets mijn verbazing, er wordt een kras op de rechter voorvelg gevonden en daar wordt €350,- voor gerekend. Geen idee of die er al zat want van alle keren dat ik een auto heb gehuurd, heb ik nog nooit de velgen hoeven te controleren. Aangezien ik ook nergens tegenaan ben gereden tijdens de verhuurperiode, zou het ook mogelijk kunnen zijn dat deze kras er al op heeft gezeten.

Nu gaat het mij niet om die €350,-, die krijg ik toch wel terug via Rentalcars maar het gaat mij voornamelijk om de manier waarop Centauro snel geld wilt maken.

Dus wees gewaarschuwd indien u in zee gaat met dit bedrijf

Sterke punten:
Nette auto

Zwakke punten:
Door mij niet betrouwbaar gevonden

Reinier beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Centauro

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Centauro aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Centauro aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Centauro


DMCA.com Protection Status