Centauro - 59 Reviews

Last updated: 19 januari 2019
Centauro Logo

28.1% aanbevolen, 59 Reviews

  1. Centauro
  2. Centauro Reviews
  3. Schrijf ook een review over Centauro

Centauro

Sinds 1973 werken wij oom u de beste Service en kwaliteit met autoverhuur. En Centauro rent a car zijn wij trots op het vertrouwen van onze klanten 40 jaar lang. Wij zijn begonnen in Benidorm, en un gaan we lang de hele spaanse kust.

Centauro Details

Hits: 1485

URL: http://autoverhuur.centauro.net/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 59


Centauro reviews (59):

Centauro - Centauro oplichters

0

Review:
Heb auto gehuurd in Alicante bij Centauro van 19 tot 26/12/2018. Had Vol/Vol tank betaald, toch werd een bedrag van 51€ voor "fuel cost" + 1.050€ franchise als borgsom van mijn kredietkaart afgetrokken. Die zou terugbetaald worden bij inleveren van de auto.
Bij het inleveren liep het mis. Na meer dan 15 min op zijn knieën en op zijn buik met zaklamp ontdekte de controleur een schrametje van minder dan 10 cm in een velg die niet door mij werd veroorzaakt. Hiervoor werd 300€ van mijn kredietkaart afgehouden. Pure oplichterij! Boek dus nooit meer met Centauro. Ze vinden altijd wel iets om u te doen betalen. Bij afname de auto dubbel goed controleren is de boodschap

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters

Lammens beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Goed geregeld!

0

Review:
Auto gehuurd bij Centauro Lissabon, Smart pakket geregeld en tolvignet. Keurig netjes opgehaald en naar de auto gebracht. Auto was uitstekend en terug brengen ging ook heel soepeltjes. Binnen 2 dagen het resterende bedrag terug, dat is bij andere verhuurbedrijven wel anders. Volgende keer weer Centauro!

Sterke punten:
Goede service en fijn dat je een auto kunt huren zonder enorme borgsom

Centauro - Dieven

0

Review:
Huur hier nooit! Je betaalt een SUV maar krijgt een station. Als je er wat van zegt dan is het allemaal moeilijk. Chagrijnig personeel. Dan krijg je uiteindelijk toch een SUV.

Vervolgens zeggen ze dat je op een tolweg hebt gereden daar in de buurt op een dag dat je al 200 km noordelijker zat. Bedrag wordt gewoon afgeschreven. Je krijgt geen bewijs, je kan er niet tegenin. Wij denken dat het de andere auto is geweest die we omgeruild hebben. 4,5 week later blijven ze nog steeds ontkennen en geen geld terug. Waarschijnlikk kunnen we er naar fluiten.

Op onze mails wordt ook nog eens pas na 5-6 dagen steeds gereageerd, dus ook dat loopt moeizaam.

Na inleveren auto moet je je geld voor benzine terug krijgen als de auto vol hebt ingeleverd. Thuis is het toch afgeschreven. Geen geld ook hiervoor terug na 4,5 week en nu zeggen ze dat we de auto leeg hebben ingeleverd. Dat wij liegen. Daarom hebben we 15 minuten voor inleveren getankt en daarvan het bankafschrift ingeleverd. Nog beweren ze dat we dan misschien wel wat anders hebben gekocht. Dit is echt ongelovelijk.

Wat een leugenaars, afzetters, dieven en ik voel mij zwaar in de zeik genomen

Sterke punten:
Auto

Zwakke punten:
Alles

G. Appelma beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Oplichters

0

Review:
Auto ingeleverd in Bergamo Italië
Er zat een kras van 1 cm op de bumper.
Die er een paar uur daarvoor niet opzat. Had de auto vlak voor terug brengen gecontroleerd. Was aangebracht met een kalksteen, stof van de steen zat nog op de bumper.
Weet zeker dat ik nergens tegen aan heb gereden.
Moet hiervoor 250€ betalen. Wat doe je als je vliegtuig klaar staat om te vertrekken?
Betalen.
Als je zo je geld moet verdienen.
Heel triest.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters

Klaas beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - nare smaak

0

Review:
na 1 goede ervaring bij Centauro dit jaar wederom een auto gehuurd via hen. Helaas met een nare smaak in de mond naar huis gegaan want bij het inleveren van de auto leek eerst alles goed, de rest van het gezin zat al in het busje om naar het airport te gaan en toen ineens kwam de dame melden dat we een probleem hadden en geen aanvullende verzekering dus dat we 200 euro moesten aftikken omdat het slot geforceerd was, waarschijnlijk dus getracht in te breken. Niet te controleren natuurlijk omdat we zelf niet de sleutel hebben gebruikt maar de centrale vergrendeling met het knopje op de autosleutel. Verder zag ik zelf geen schade maar mevrouw was onverbiddelijk. Wij hebben de auto 2 x in een stad, in een parkeergarage geparkeerd met helemaal niets in de auto, lijkt ons dus stug dat er geprobeerd is om in te breken om een Panda te stelen? Maar goed, vervelend is dat je niet weet of ze je belazeren of dat het echt zo is, vermoed toch sterk het eerste. Erg jammer en een hele nare afsluiting van de vakantie. Geen centauro meer voor ons.

Sterke punten:
snel aan de beurt, wordt netjes opgehaald van airport

Zwakke punten:
zeer nonchalant even gemeld dat er braakschade is en dat we even 200 euro moeten betalen. Dat er niets te zien is dat is dan maar zo, mevrouw zegt dat het zo is dus dan is het zo. Tja.....................................

Barbara beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Auto huren bij Centauro

0

Review:
Een geweldige ervaring in Barcelona:
1. Alles op tijd, het busje stond klaar, de auto stond klaar, geen wachttijden!!
2. Mooie nieuwe auto
3. De terugweg idem dito, bij het inleveren van de auto geen wachttijden, busje stond weer klaar om ons direct naar het vliegveld te brengen.
Dit met het pakket Premium, je betaalt wat meer maar krijgt ook meer!
Volgende keer zeker weer Centauro!!

Sterke punten:
Snelheid

Zwakke punten:
Geen

Denise beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Opgelicht

0

Review:
Hallo allemaal, wij hadden een auto gehuurd bij Centauro via Ryanair voor 8dagen op Ibiza. Kregen een fiat panda mee, was een prima auto. Nog een rondje gecontroleerd voordat we vertrokken met de Fiat maar niks aan te zien. Tijdens onze vakantie hebben we de hoedenplank van de auto eruit gelaten zodat mensen konden zien dat onze kofferbak leeg was. We hebben nooit spullen in de auto laten liggen, deze was altijd leeg als we ergens geparkeerd stonden, zelfs boodschappen of gekochtte spulletjes lagen er niet in!! Dus voor dieven was er niks te zien of te halen. Terug bij inlevering kregen we te horen dat ons autoslot schijnbaar kapot was omdat mensen hadden proberen in te breken in de auto. De sloten hadden we niet van te voren gecontroleerd want deze doe je altijd open met de afstandsbediening.. gelukkig hadden we een verzekering afgesloten bij axxes via Raynair. Het kost €200,- We vroegen of het dan ook direct gemaakt zou worden voor dat de volgende auto deze huurt en het antwoord was Yes, gelijk.. 15 minuten later stond deze auto weer gewassen en al op de parkeerplaats te wachten op de volgende huurder. We zagen dat omdat we op de bus stonden te wachten naar het vliegeld. DUS AAN ALLE MENSEN DIE EEN AUTO HUREN WAAR DAN OOK, CONTROLEER ALTIJD ALLES!! OOK DE SLOTEN MET DE SLEUTEL EN MAAK OVERAL FOTO'S VAN!!!!!! Anders word je gewoon opgelicht waar je bij staat.

Sterke punten:
Fijn autootje, super vakantie gehad!

Zwakke punten:
Het gevoel hebben dat ze oplichten en het nog leuk vinden ook..

Goossen beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - klant-onvriendelijkheid troef en een poot uitgedra

0

Review:
Via Easy Terra een auto gehuurd bij Centauro in Valencia. Ik wilde geen gezeur over eventuele schades en dacht alles afgekocht te hebben met een verzekering die dan weer via Auto Europe bleek te lopen.
Bij Centauro werd ontkend dat we een verzekering hadden afgesloten. Gebeld met Easy Terra. We waren wel verzekerd. Maar moesten toch voor € 1.050,- op onze Visa Card laten blokkeren voor evt schade. Dit ging dan om schade aan de onderkant van de auto, de banden, het dak...

Ook moesten we € 105,- blokkeren voor een 'volle tank'. Hiervan zouden we bij inleveren van de auto (met volle tank) € 80,- terug krijgen. Adm.kosten € 25,- krijg je niet terug (dat staat wel in de regels). Totaal moest € 1.155,- worden geblokkeerd. Dit was net iets meer dan ons limiet van € 1.150,-. Het feest kon hierom niet doorgaan. € 5,- contant betalen? Nee. Een bedrag pinnen? Nee. Klant-onvriendelijkheid troef!
We werden toen gedwongen om alsnog een verzekering af te sluiten à € 17,- per dag, dit kwam neer, voor 10 dgn, op € 170,- extra kosten voor de verzekering. Omdat je nergens anders meer heen kunt en geen geld terug kunt krijgen, hebben we dit 'geaccepteerd'.

Je weet van tevoren niet wat je limiet op de Visa Card zou moeten zijn. Dit kun je niet uitrekenen, want wat volgens Centauro een volle tank kost?, is nergens te lezen.
Een liter Euro95 kost in Spanje € 1,30 (55 ltr x € 1,30) = € 71,50, maar er wordt € 80,- voor gerekend. Alleen al door dit verschil zaten we boven de limiet.

Als je alle kleine lettertjes leest, kun je het misschien weten, maar dan moet je er wel een studie van maken. Bijna onmogelijk om alles goed te doorgronden.

Sterke punten:
auto was oké

Zwakke punten:
onfatsoenlijke bejegening
onmogelijkheid om op een andere manier te betalen, zelfs pinnen 'kan niet'

Dieuwerke beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - kijk uit

0

Review:
Februari 2013 ook een auto gehuurd,had alle papieren en de reeds betaalde voucher die ik van het boekingskantoor CarTrawler ontvangen had, met de mededeling"Verhuur Balans te betalen bij aankomst: EUR 0,00. De onsymphatieke mevr. aan de balie wilde de auto niet geven, alleen als ik weer betaalde. Na veel toestanden
en s,avonds heel laat, terwijl wij nog 90min moesten rijden naar onze bestemming, hebben wij weer betaald.Aangezien mijn mede passagier gehandicapt is, en ik anders geen uitweg zag om op onze bestemming te komen.
Heb bij thuiskomst 2x proberen verhaal te halen , heb ik nooit meer wat gehoord. Waarschuw iedereen, schijnt meer te gebeuren.Voucher nr.321475770/Billing Account7579.

Zwakke punten:
dubbel betaald.

a.van Stra beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Centauro

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Centauro aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Centauro aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Centauro


DMCA.com Protection Status