Centauro - 59 Reviews

Last updated: 19 januari 2019
Centauro Logo

28.1% aanbevolen, 59 Reviews

  1. Centauro
  2. Centauro Reviews
  3. Schrijf ook een review over Centauro

Centauro

Sinds 1973 werken wij oom u de beste Service en kwaliteit met autoverhuur. En Centauro rent a car zijn wij trots op het vertrouwen van onze klanten 40 jaar lang. Wij zijn begonnen in Benidorm, en un gaan we lang de hele spaanse kust.

Centauro Details

Hits: 1485

URL: http://autoverhuur.centauro.net/

CategorieŽn: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 59


Centauro reviews (59):

Centauro - Super ervaring centauro Malaga

0

Review:
Ik heb een top ervaring gehad bij het huren van een Golf TDI , geen gezeik,helemaal niks. Afgesproken tijd stond een medewerker ban de shuttle bus klaar om ons te brengen naar de verhuurlocatie. De brandstof zoals duidelijk vermeld staat op de site vooraf betaald en bij het inleveren kreeg ik direct een mailtje dat alles kn orde was en de volgende dag stond het bedrag alweer op mijn rekening. Kortom: een betrouwbaar bedrijf en ik sluit ook altijd een verzekering bij hun af, zodat ik achteraf geen gezeik krijg met eventuele schades, die ik zelf niet heb aangericht, gewoon perfect!

Sterke punten:
Nette auto
Km vrij
Shuttle bus
Vriendelijk personeel en behulpzaam

Zwakke punten:
De auto had een en ander wel al schade, maar dat heeft de medewerker ons vantevoren aangekondigt en aangegeven dat er helaas geen andere auto stond, want ik had een speciifek model gereserveerd en het was al erg laat, dan zijn de meeste voertuigen al verhuurd. Maar dat maakt voor de rest niks uit.

Ben beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Opgelicht

0

Review:
Hallo allemaal, wij hadden een auto gehuurd bij Centauro via Ryanair voor 8dagen op Ibiza. Kregen een fiat panda mee, was een prima auto. Nog een rondje gecontroleerd voordat we vertrokken met de Fiat maar niks aan te zien. Tijdens onze vakantie hebben we de hoedenplank van de auto eruit gelaten zodat mensen konden zien dat onze kofferbak leeg was. We hebben nooit spullen in de auto laten liggen, deze was altijd leeg als we ergens geparkeerd stonden, zelfs boodschappen of gekochtte spulletjes lagen er niet in!! Dus voor dieven was er niks te zien of te halen. Terug bij inlevering kregen we te horen dat ons autoslot schijnbaar kapot was omdat mensen hadden proberen in te breken in de auto. De sloten hadden we niet van te voren gecontroleerd want deze doe je altijd open met de afstandsbediening.. gelukkig hadden we een verzekering afgesloten bij axxes via Raynair. Het kost Ä200,- We vroegen of het dan ook direct gemaakt zou worden voor dat de volgende auto deze huurt en het antwoord was Yes, gelijk.. 15 minuten later stond deze auto weer gewassen en al op de parkeerplaats te wachten op de volgende huurder. We zagen dat omdat we op de bus stonden te wachten naar het vliegeld. DUS AAN ALLE MENSEN DIE EEN AUTO HUREN WAAR DAN OOK, CONTROLEER ALTIJD ALLES!! OOK DE SLOTEN MET DE SLEUTEL EN MAAK OVERAL FOTO'S VAN!!!!!! Anders word je gewoon opgelicht waar je bij staat.

Sterke punten:
Fijn autootje, super vakantie gehad!

Zwakke punten:
Het gevoel hebben dat ze oplichten en het nog leuk vinden ook..

Goossen beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Centauro

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Centauro aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Centauro aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Centauro


DMCA.com Protection Status