Boek niet bij Centauro! Uiteindelijk toch een dure grap.

Boek niet bij Centauro! Uiteindelijk toch een dure grap.

Bespaar jezelf alsjeblieft een verpeste vakantie, en boek niet bij Centauro in Malaga. Ze ‘naaien’ je (sorry dat ik het zo grof zeg, maar zo voelde het ook) je waar je bij staat als je de auto inlevert.

We hadden een hele slechte ervaring. We zijn netjes met de auto omgegaan en hebben hem op de laatste dag van binnen en buiten helemaal schoongemaakt. Toen we hem in kwamen leveren, waren de medewerkers nog met andere mensen bezig (en zeer gestrest). We moesten even wachten, nou prima. Zo kregen we mee wat er met de mensen voor ons gebeurde, we hoorde een discussie over het slot bij de bestuurderskant. De controleur gaf aan dat deze kapot was, terwijl de huurders aangaven hem niet eens gebruikt te hebben. Gelukkig hadden zij een foto gemaakt toen ze de auto huurde, waarop te zien was dat het slot er onveranderd uit zat. Ze kwamen er dus mee weg, want de controleur had hier niets meer op te zeggen.

Toen waren wij aan de beurt. De controleur liep een rondje om de auto, zei niets en toen mochten we naar de balie voor onze deposit. Pas bij de balie werd ons verteld dat we niet alles terugkregen, omdat – je raadt het al – het slot van de bestuurderskant kapot zou zijn.

We wisten meteen wat hier aan de hand was, omdat we precies hetzelfde net bij anderen hadden zien gebeuren. We gaven aan dat we dit slot niet hadden gebruikt (wat ook echt zo was, want je hebt automatische deurvergrendeling) en dat we hebben gezien dat ze dit ook bij anderen probeerden, maar dat we daar niet in trappen. Na een heftige discussie werd de manager er bij geroepen. Deze mevrouw liep nog een keer met ons om de auto en vertelde ons dat we nou eenmaal voor het slot moesten betalen. Ook dit werd een discussie. Als het nou echt zo was, zijn we de moeilijkste niet, maar dit was gewoon onrechtvaardig. De manager gaf aan dat ze niet snapte waarom dit een probleem was voor ons (joh, het bleek ‘maar’ om € 350 euro te gaan op een autohuur van nog geen € 500). Deze mevrouw was zéér onvriendelijk en zei dat we gewoon pech hadden en we geen geld terugkregen. We moesten het thuis maar oplossen met de klantenservice.
Het was ons meteen duidelijk hoe ze kunnen bestaan met zulke lage huurprijzen voor hun auto’s, omdat ze hun inkomen dus ook uit dit soort dingen halen.

Ongelofelijk. Hadden we toch maar voor een iets duurdere maatschappij gekozen, want onze vakantie had zo niet echt een leuk einde. We zullen nooit meer bij Centauro boeken en iedereen aanraden om dit ook niet te doen. De kans is heel groot dat je eindigt met gezeik en alsnog een dure huurprijs.

Bezoek Centauro Reviews over Centauro

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Centauro
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden