Advantage via autoeurope : Niet doen!

Advantage via autoeurope : Niet doen!

Bij aankomst in USA bleek dat wij niet voldoende verzekerd waren volgens Advantage. Er moest een verzekering bij voor mechanische problemen met de auto! Dat was onze zorg en niet van het verhuurbedrijf.
De auto was niet schoon.
Tijdens onze reis stond ineens op de display van de auto : Change engine oil soon. Wij hebben met bemiddeling van een bezinepomphouder contact gehad met Advantage. Daar gaf men aan dat wij nog 500 miles konden rijden en dat wij dan beslist de olie moesten verversen. In een dorpje gezocht naar een garages. Moeilijk een garage te vinden die het op dat moment voor je het olie verversen zou willen doen. Om half 6 P.M. vonden wij een garage die ons ter wille wilde zijn. ( De gehele middag een garage gezocht die ons zou kunnen helpen, De vierde garage was raak.).
Bij het afleveren van de auto moesten wij in de rij aansluiten. Er is geen apart loket voor afhandelen van je klachten.
Bij het inleveren van de auto met veel moeite dit euvel doorgesproken en men zou zien of men het bedrag zou willen storten op onze rekening.
Na een week hebben wij het bedrag terug maar geen vergoeding van de dag die voor ons natuurlijk alleen maar zoeken was naar een garage.

Bezoek AutoEurope Reviews over AutoEurope

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AutoEurope
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden