Alamo - 25 Reviews - Update: december 2019

Last updated: 21 oktober 2019
 1. Alamo
 2. Algemeen
 3. Volledig verzekerd
 4. Leeftijd bestuurders
 5. Extra kosten
 6. Annulering- en wijzigingskosten
 7. Contactgegevens
 8. Alamo Reviews
 9. Schrijf ook een review over Alamo

Niet tevreden over Alamo? Probeer dan eens SunnyCars.

Alamo

Met bijna 2.000 huurauto locaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als USA / Amerika, Canada, Nederland en Frankrijk Alamo biedt u een huurauto tegen een scherpe prijs, met een optimale service en auto's die maximaal 9 maanden oud zijn.

Alamo Details

Hits: 3140

URL: https://www.alamo.nl/

Aanbevolen: 29.6%

CategorieŽn: Internationale Autoverhuurders

Reviews: 25

Algemeen

Via de website van Alamo kunnen klanten 24 uur per dag een huurauto boeken tegen de voordeligste autohuur tarieven. De tarieven zijn inclusief ongelimiteerd aan kilometers, verzekering, lokale toeslagen en belastingen. Met de No-Risk garantie kopen klanten hun eigen risico volledig af.

Volledig verzekerd

Alamo zorgt ervoor dat klanten altijd verzeker op weg gaan. Klanten zijn verzekerd voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Daarnaast zijn de lokale BTW en luchthavenbelasting ook bij de prijs inbegrepen. In de meeste landen wordt er wel een eigen risico gehanteerd. Dit geldt echter niet voor autohuur in Amerika.

Leeftijd bestuurders

De gemiddelde leeftijd om een auto te kunnen huren is 21 jaar, maar verschilt per land, per lokale partner en per autotype. Aan klanten wordt gevraagd om de voorwaarden goed door te nemen om precies te zijn of er een leeftijdstoeslag is. In alle landen geldt, dat de bestuurders in het bezit moeten zijn van een geldig rijbewijs uit het land van herkomst.

Extra kosten

De extra kosten bij het huren van een auto bij Alamo kunnen kosten zijn voor een kinderzitje, winterbanden, skimateriaal en drop off kosten. Daarnaast kan er op sommige bestemmingen een toeslag gelden voor extra bestuurders. Een bestemming waar er zeker geen kosten in rekening worden gebracht voor een extra bestuurders is Californië (USA). Indien klanten hebben gekozen voor een Alamo Gold of Gold underage pakket, dan hoeven zij geen extra kosten te betalen voor de extra bestuurder. In dit geval kan men drie extra bestuurders opgeven.

Annulering- en wijzigingskosten

Klanten betalen EUR 35,00 als ze tot 14 dagen voor de aanvangsdatum van de huur een boeking annuleren. Van 14 dagen voor aanvangsdatum tot 1 dag voor aanvangsdatum betalen zij EUR 47,50. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de autohuur bedragen de annuleringskosten 100% van de huursom. Daarnaast zijn de berekende dossierkosten niet terug te vorderen. Ook een gedeeltelijke teruggave van het huurbedrag is niet mogelijk.

Contactgegevens

De klantenservice van Alamo is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Buiten kunnen klanten een e- mail sturen. die binnen 24 uur beantwoord zal worden.
Telefoonnummers:
vanuit Nederland: 030-6930136
vanuit België: 0031-30-6921399
Overige landen: +31-30-6933088


Alamo reviews (25):

Alamo - Goede ervaring

0

Review:
Via autoeurope auto gehuurd bij alamo san francisco. Snelle afhandeling. Kon kiezen uit hele rij Suv 7 pers. Reden door gat in de weg waardoor er een bult op band kwam. Konden volgende dag zonder problemen auto omruilen bij locatie dichtbij. Dodge caravan met alles er op en er aan. Zelfs zijdeuren gingen elektrisch open. Inleveren ging supersnel. In rij auto neerzetten, gelijk gecheckt en kreeg meteen uitdraai van correcte inlevering. 10 min later dezelfde bevestiging per mail. Hele goede ervaring dus. Betaalde 600euro voor 15 dagen dodge caravan 7 pers.

Sterke punten:
Snelle afhandeling.
Goede service bij pech.
Goede auto

Ruben beveelt Alamo aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Alamo - Super

0

Review:
Na het lezen van de negatieve ervaringen was ik een beetje huiverig geworden om onze auto voor drie weken op te halen in Amerika.
Maar eenmaal aangekomen bij Alamo waren wij alleen maar positief. Omdat we in Nederland een pakketreis via TUI geboekt konden we geen update doen maar eenmaal aangekomen in SAN Francisco werd op ons verzoek een aantal voorstellen gedaan. Voor 500 euro meer hadden we een zeer luxe Ford Edge. Met weinig Miles.
Na drie weken hebben we de auto in Los Angeles ingeleverd zonder problemen. De man zei is dit het bedrag wat u afgesproken heeft en daarna de bon geprint.
Dit alles ondanks de drukte heeft het nog geen 5 minuten geduurd.

Sterke punten:
Snelle service, geen verborgen addertjes

Zwakke punten:
Geen

Jack beveelt Alamo aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Alamo - NOOIT MEER!

0

Review:
Via Rental Cars een auto gehuurd bij Enterprise/ Alamo voor onze vakantie in Schotland. Eenmaal daar kregen een melding van de auto dat de banddruk te laag was. Lekke band blijkt toen. Dus we pakken het reserve wiel. Niet dus. Geen reservewiel in de auto. (Dit heb ik eerder gelezen bij een andere referentie) Toen maar het noodnummer van Alamo gebeld. Die bracht me verder in contact met de Britse wegenwacht.Via een noodreparatie konden we naar de kwikfit in England. Gelukkig kregen we een nieuwe band die we zelf financieel hebben voorgeschoten en we konden weer verder met onze vakantie. Bij terugkomst in Nederland moesten we een nieuwe band betalen van 190 Euro en 60 Euro administratiekosten. Huh? Maar we hadden zelf toch al een nieuwe band betaald?? "Ja" zegt Alamo "Want we hadden niet de juiste band die bij de auto hoort gebruikt,dit is een ander merk". Dat hadden ze ons ook wel mogen vertellen toen we telefonisch contact met Alamo er over hadden. Dan hadden we een band gekocht die hetzelfde is. Ze wisten dat we naar de Kwik fit gingen aldaar. Geld dat we betaald hadden voor de band bij Kwikfit kregen we niet vergoed zowel niet bij Rental Cars als Alamo. Gelukkig kregen we wel de 190+ 60 Euro terug van Rental cars.
Dan denk je klaar te zijn, komt Alamo 6 weken later weer aanzetten met een rekening van 122 Euro ivm wegenwacht kosten.Die worden ook niet vergoed.
Waarom zit er geen reservewiel in de auto? Waarom hadden ze ons geen informatie over de aankoop van een nieuwe band doorgegeven. En waarom die torenhoge administratiekosten van 60 Euro? En dan nog die trage correpondentie.
Ben er klaar mee. Alamo / Enterprise Nooit meer!!!

Sterke punten:
Ik zou niet weten wat. NIETS!

Zwakke punten:
ALLES!

Leo beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Alamo - Autohuur aerport Hyere-Toulon.

0

Review:
Van 10 juni t/m 1juli 2018 auto ( citroen C1) gehuurd.

Geen enkel probleem ondervonden, baliemedewerkster zeer vriendelijk en informatief.
Na een dag contact gehad of er nog problemen waren. Na terugbrengen van de auto op de vlieghaven sleutel in de daartoe bestemde box in de terminal gedeponeerd.
Alles via Sunny Cars geregeld,geen gedoe over extra optiesmaar alles correct zoals was afgesproken. Ik had één dag na thuiskomst al mijn borg teruggestort op de Visa!!
Ik ben absoluut tevreden over Sunny Cars/ Alamo.

Sterke punten:
Alles correct, goede auto, zorgeloos gereden.

Zwakke punten:
geen.

B.J.de Mun beveelt Alamo aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Alamo - Grote verborgen kosten

0

Review:
In het kort: auto gehuurd via (Ryan Air auto verhuur) bij
Alamo Wenen/Vienna Airport (3 daagse trip).

Gecheckt of naar het buitenland rijden mogelijk was, wat het geval was. Dit komt volkomen overeen met concurrenten van Alamo waar ik in het verleden bij gehuurd heb.
Op de airport aangekomen vraag ik voor mogelijke tips voor plekken waar ik tol vignettes het beste kan kopen. Hierop werd geen antwoord gegeven maar direct gezegd dat er een extra rekening komt van 46,- euro. Mijn totaal bedrag was rond de 85,- (voor drie dagen, kleinste auto) dus een 46,- extra charge is behoorlijk van den zotte. De medewerker in kwestie loog dat dit bedrag voor alle autoverhuur bedrijven verplichte is - verzekering dacht hij. Dit heb ik nagevraagd en is 100% onwaar.
Bedrag van 46,- daar moeten aftikken voordat ik mijn vooraf gereserveerde auto kon krijgen. De hele huur annuleren was natuurlijk geen optie ivm grote annuleringskosten.
Ik ben zwaar over de zeik dat mijn gehele autoverhuur uitgaven ruim 50% duurder geworden zijn.

N van der beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Alamo - alamo prima

0

Review:
Nu drie keer geboekt bij Alamo. Eerder in Las Vegas en in Madrid. Prima auto's en service, geen problemen. Je moet wel zelf alert blijven. Let op schades, de tank, enzovoort. Net geboekt voor Pisa. Ik vind hun presentatie helder. Minpuntje is de bijbetaling voor een extra bestuurder, 5 Ä per dag. En heb je ruimte in je koffer, neem dan je eigen GPS mee. Tenzij je navigeert op je mobiel.

Geerten beveelt Alamo aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Alamo - Opgelicht door alamo

0

Review:
Auto opgehaald in Vancouver. Agent raadde ons een GPS aan want niet aanwezig in de auto. Eerst toonde hij een toestel dat een huurprijs had van meer dan 300$. Toen ik al lachend zei dat ik beter een GPS zou kopen, kwam hij af met een toestel van 150 $. Omwille van het gemak dat toestel genomen. In de auto merkten we dat er toch een ingebouwde GPS aanwezig was. Wij zijn het gehuurde toestel terug gaan inleveren en de vrouwelijke bediende zei dat het geen probleem was en dat ze de huurprijs zou annuleren. Bij het binnenbrengen van de auto in Calgary zei de agent dat er niks zou worden aangerekend. Een paar dagen nadien, toen ik mijn mastercard uitgaven controleerde, zag ik dat er toch 150 was afgegaan door Alamo. Ondertussen zijn we een kleine maand verder en ondanks klacht bij Joker en sunny cars niks meer vernomen. Het mag dan gaan om "maar" iets meer dan 100Ä, ik walg van dergelijke praktijken. We zijn heel naïef geweest.

Sterke punten:
de auto.

Zwakke punten:
Oneerlijke praktijken

Yves Debb beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Alamo - NIET HUREN BIJ ALAMO IN AMERIKA

0

Review:
Wij hadden minivan gehuurd via de site maar bij aankomst hoop gezeur dat niet paste en moest grotere auto worden. ze weten dat je na lange reis moe bent en uiteindelijk overstag gaat. grotere auto gehuurd en achteraf krijg je nog een hele lijst aan extra kosten. krijgt geen rekening maar wordt gewoon afgeschreven. zijn gewoon ordinaire oplichters. klantenservice doet alsof ze daar niet werken maar houden je aan het lijntje. ECHT 1 TIP niet doen. Je vind overal de zelfde recensies.

Sterke punten:
De autos zijn goed

Zwakke punten:
OPLICHTERS
Proberen alleen maar meer geld afhandig te maken op sluwe wijze. zodra je weg bent kan je niks meer.

Marcel beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Alamo - Geprobeerd op te lichten

0

Review:
Afgelopen zomer een auto gehuurd bij Alamo. Prima auto, niets op aan te merken. Blijf belachelijk vinden dat je binnen Canada zoveel geld moet betalen als je je auto ergens anders inleverd.
Eenmaal thuisgekomen werden we verrast door een mail met daarin een schade. Vreemd dat we de auto ingeleverd hebben in Vancouver, alles prima in orde was en we daarna ineens schade zouden hebben. Alles is opgelost maar het riekt naar oplichting. Nooit meer een auto van Alamo.

Sterke punten:
Goede auto.

Zwakke punten:
Zeer onvriendelijk ongeïnteresseerd personeel.

Van Drunen beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Alamo - Oplichters-verschikkelijk!!

0

Review:
Auto van Alamo in Zurich gehuurd. Bij aankomst op het vliegveld bleek het bedrag aanzienlijk meer te zijn dan de offerte. Toen bleek dat wij zo'n Ä15.000 borg moeten betalen om de verzekering te dekken!! Dat kon niet, dus ging de prijs nog meer omhoog. Uiteindelijk bijna Ä1000 betaald voor een auto voor 3 dagen. Andere cliënten werden ook weggestuurd omdat ze per abuis een auto in Zurich stad en niet op het vliegveld hadden geboekt. Echt geen service! Nooit meer.

Sterke punten:
Geen enkel

Zwakke punten:
Prijzen, oplichterij, kosten achteraf, geen service,

Igor beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Schrijf ook een review over Alamo

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!

Ja, ik zou Alamo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Alamo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Alamo


Andere websites in de categorie 'Internationale Autoverhuurders'

DMCA.com Protection Status

In the Spotlight