Alamo - 22 Reviews

Last updated: 21 december 2018
Alamo Logo

25% aanbevolen, 22 Reviews

 1. Alamo
 2. Algemeen
 3. Volledig verzekerd
 4. Leeftijd bestuurders
 5. Extra kosten
 6. Annulering- en wijzigingskosten
 7. Contactgegevens
 8. Alamo Reviews
 9. Schrijf ook een review over Alamo

Niet tevreden over Alamo? Probeer dan eens SunnyCars.

Alamo

Met bijna 2.000 huurauto locaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als USA / Amerika, Canada, Nederland en Frankrijk Alamo biedt u een huurauto tegen een scherpe prijs, met een optimale service en auto's die maximaal 9 maanden oud zijn.

Alamo Details

Hits: 2979

URL: https://www.alamo.nl/

CategorieŽn: Internationale Autoverhuurders

Reviews: 22

Algemeen

Via de website van Alamo kunnen klanten 24 uur per dag een huurauto boeken tegen de voordeligste autohuur tarieven. De tarieven zijn inclusief ongelimiteerd aan kilometers, verzekering, lokale toeslagen en belastingen. Met de No-Risk garantie kopen klanten hun eigen risico volledig af.

Volledig verzekerd

Alamo zorgt ervoor dat klanten altijd verzeker op weg gaan. Klanten zijn verzekerd voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Daarnaast zijn de lokale BTW en luchthavenbelasting ook bij de prijs inbegrepen. In de meeste landen wordt er wel een eigen risico gehanteerd. Dit geldt echter niet voor autohuur in Amerika.

Leeftijd bestuurders

De gemiddelde leeftijd om een auto te kunnen huren is 21 jaar, maar verschilt per land, per lokale partner en per autotype. Aan klanten wordt gevraagd om de voorwaarden goed door te nemen om precies te zijn of er een leeftijdstoeslag is. In alle landen geldt, dat de bestuurders in het bezit moeten zijn van een geldig rijbewijs uit het land van herkomst.

Extra kosten

De extra kosten bij het huren van een auto bij Alamo kunnen kosten zijn voor een kinderzitje, winterbanden, skimateriaal en drop off kosten. Daarnaast kan er op sommige bestemmingen een toeslag gelden voor extra bestuurders. Een bestemming waar er zeker geen kosten in rekening worden gebracht voor een extra bestuurders is Californië (USA). Indien klanten hebben gekozen voor een Alamo Gold of Gold underage pakket, dan hoeven zij geen extra kosten te betalen voor de extra bestuurder. In dit geval kan men drie extra bestuurders opgeven.

Annulering- en wijzigingskosten

Klanten betalen EUR 35,00 als ze tot 14 dagen voor de aanvangsdatum van de huur een boeking annuleren. Van 14 dagen voor aanvangsdatum tot 1 dag voor aanvangsdatum betalen zij EUR 47,50. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de autohuur bedragen de annuleringskosten 100% van de huursom. Daarnaast zijn de berekende dossierkosten niet terug te vorderen. Ook een gedeeltelijke teruggave van het huurbedrag is niet mogelijk.

Contactgegevens

De klantenservice van Alamo is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Buiten kunnen klanten een e- mail sturen. die binnen 24 uur beantwoord zal worden.
Telefoonnummers:
vanuit Nederland: 030-6930136
vanuit België: 0031-30-6921399
Overige landen: +31-30-6933088


Alamo reviews (22):

Alamo - Nooit meer huren bij Alamo!!!

0

Review:
Alamo is hetzelfde als Enterprise...
Zeer nare ervaring gehad met Alamo bij Airport in Brussel!!!
Zeer onvriendelijke manager, Kevin Sterkmans, die geen goede manieren heeft om te communiseren noch intentie tot iets op te lossen.

Vandaag ipv gereserveerde automaat kreeg ik een schakelauto - er waren geen andere opties...
Geld terug - ook geen optie!
Nooit meer boeken bij deze oplichters!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen opties tot oplossing van een probleem

Mariya beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

Alamo - Flexibility when needed

0

Review:
We would like to thank Mr. John Curtis and Mr.Rich Driesbach from Alamo Miami beach , Collins Drive personally for their flexibility and service, without them we could not have been able to have a holiday at all!
Our prepaid tour of Florida was all arranged and due to an unforseen blokkage of my husbands credit card on Christmas day we did not have a driving licence that corresponded with a credit card, any other company would not have allowed us to take out the rental car.
We are very grateful that these two men went out of their way to make it possible for us to have our holiday, it took the necessary filling in of forms but thanks to their empathy we did not have to take the first flight back to Holland.
We had a wonderful time and were able to enjoy Florida thankyou again.

Sterke punten:
Helpfullness

Agnes Deus beveelt Alamo aan bij vrienden/bekenden

Alamo - Perfect!

0

Review:
Wij huurden in augustus/begin september een auto van Alamo in Denver voor 2 weken, alles was vooraf geregeld via ons reisbureau. Wij zijn zeer tevreden over Alamo: we konden de Ford Escape krijgen zoals gevraagd en er werden ons geen extra verzekeringen aangeboden. De gps die we meekregen werkte ook zeer goed en accuraat, al was een ingebouwde gps wel makkelijker geweest. We hadden vergeten te vragen welke brandstof er in onze auto moest en kregen vrij snel een antwoord terug op ons mailtje dus over de service waren wij ook tevreden. Het enige minpuntje voor ons was dat er achteraf een kost voor tolwegen (9 euro) werd aangerekend. Dit werd ons niet op voorhand gezegd en dat vonden we wel jammer maar wanneer wij teruggaan naar de VS huren we zeker terug bij Alamo!

Sterke punten:
+ Nieuwe wagen (had amper 300 km)
+ Comfortabele auto
+ Correcte huurprijs afgerekend
+ GPS werkte zeer accuraat
+ Goede service

Zwakke punten:
+ extra kosten voor tolwegen aangerekend

Ann-Sophie beveelt Alamo aan bij vrienden/bekenden

Alamo - niet bij Alamo huren in Santiago!!!

0

Review:
Huur geen auto bij Alamo in Santiago Chili. Ga eerst maar eens googelen en kijk wat voor ellende je tegen komt. Hadden wij dat ook maar gedaan.
We hadden voor 2 dagen een auto gehuurd op de luchthaven. Op vrijdagavond de auto op advies van een Alamo medewerker in een parkeergarage gezet (we hadden hier zelfs bewijs van, hij had de naam opgeschreven). Op zaterdag bleek de parkeergarage dicht tot maandag! Vervolgens geprobeerd Alamo te bellen maar ze waren niet telefonisch te bereiken. Dan maar met de bus naar de luchthaven. Daar hebben we het geval uitgelegd, het contract beëindigd en de sleutel ingeleverd. Alamo ging zelf de auto uit de parkeergarage halen. Dit hebben ze ook gedaan maar bij thuiskomst bleken ze 400 euro extra te hebben afgeschreven voor de dagen dat de auto in de garage had gestaan! Via rental cars een klacht ingediend maar ze weigeren ons terug te betalen. En rental cars doet ook helemaal niets.

Sterke punten:
helemaal geen!

Zwakke punten:
niet telefonisch bereikbaar
dubbele kosten afgeschreven zonder dat dit was afgesproken.

Donna beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

Alamo - Heb je hulp nodig,reken maar NIET op hulp van ALAM

1

Review:
Wij huren eigenlijk al 2 jaar bij Alamo maar hebben nooit echt hulp nodig gehad van ze. Altijd goed verzekerd bij ze. Afgelopen maand hebben we een rondreis gemaakt door West Amerika.

Allereerst kwamen we aan in LA om de auto op te halen. De autoklasse die
we gereserveerd hadden was er niet. Op zich niet erg dus hebben we een duurdere klasse gepakt. Willen we in Page naar Entelope Canyon rijden worden we via de navigatie naarr een onverharde weg gestuurd. Hier zijn we gelovig door gereden waardoor we halverwege vast kwamen te zitten in de modder met de auto. Hebben contact met Alamo gezocht. Liet ons weten dat ze terug zouden bellen met een oplossing maar dit is nooit gebeurd. Hebben gelovig gewacht tot ruim 6 uur in de hitte, in een indianenreservaat! Indianen kwamen toevallig de weg opgereden en hebben ons eruit gehaald. Ze zeidden dat we gwn pech hadden want de rest vast het stuk was gwn goed te rijden. Je kan trouwens niet anders dan op een onverharde weg rijden daar naar toe, dus voor de mensen die er ook naar toe willen, uitkijken dus!

Dachten vervolgens ervan af te zijn maar de auto begon hard te schudden tijdens het rijden. Hebben weer om hulp gevraagd. (Het vast zitten in de modder kwam niet eens meer in hun op)

Konden geen hulp bieden. Alles was gesloten, moesten verplicht eeander hotel pakken en de andere anuleren. SSMorgens konden we terug bellen.

Volgende ochtend: Geen auto beschikbaar, vervolgens ruim 3 keer lange tijd in de wacht gezet zonder enige hulp. De 4de persoon stuurde ons naar een forddealer. Daar is de auto uiteindelijk gemaakt.

Hebben de auto weer opgehaald, gingen koffers inladen, wat bleek er nu weer: ER WAS EEN AUTO BESTELD!!!!!!

PFFFFFFFF

CONCLUSIE: GEEN GOEDE SERVICE, GEEN GOEDE COMMUNICATIE ONDERLING, GEEN MEDELEVEN, ons advies: ga naar een ander autoverhuurbedrijf want je zou maar toevallig hun service nodig hebben!

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Slechte service bij nood, word compleet genegeerd, geen medeleven, slechte communicatie onderling.

Wendy beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Alamo

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Alamo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Alamo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Alamo


DMCA.com Protection Status