Reviews geschreven door johan (59684)

CarDelMar - Te mijden! De meest arrogante maatschappij ooit. M

0

Review:
Via cardelmar een auto gehuurd bij de co in Argentinië
Onze flight was delayed en zo kwamen wij een dag later aan in Buenos Aires
Op de voucher van cardelmar stond een telefoonnummer waarmee Cactus 7/7 24/24 kon bereikt worden
Vanuit Londen onmiddellijk gebeld van zodra delay bekend was, geen antwoord, nog 8 x geprobeerd, geen antwoord, sms gezonden en email naar cardelmar met verzoek cactus te contacteren (wat zij nooit gedaan heeft). Bij aankomst dag later op vliegveld BA 4.30h gewacht op bestelde auto. Deze was intussen verhuurd en wij kregen een oude vervangwagen totaal beschadigd aan de buitenkant (krassen...) Cactus verontschuldigde zich cardelmar heeft een verkeerd telefoonnummer opgegeven. Dus zij waren niet op de hoogte.
Nu komt de verachtelijke, arrogante service van Cardelmar. Op mijn ettelijke emails kreeg ik totaal geen antwoord. De Ceo gecontacteerd, plots beweging in de zaak, maar na een summier onderzoek, antwoord cardelmar op mijn vraag naar schadevergoeding (telefoons Londen nr BA, 4.30h wachten, oude wagen...) tgv. een bijzonder ernstige fout van cardelmar nl. verkeerd telefoonnummer opgegeven met als gevolg al onze problemen, wij geven geen schadevergoeding - zonder motivatie, zonder argumentatie - toppunt van botheid, arrogantie, machtsuitoefening. Al de bewijsmiddelen die ik overgemaakt had, al de emails, de verontschuldiging van Cactus, allemaal geen reden voor Cardelmar om ook maar enige uitleg te geven, zich zelfs maar te verontschuldigen. Alleen : We do not.
Verwerpelijk. Totale minachting van hun klant.
Misschien betaal je iets meer bij een andere autoverhuurder maar je wint op alle vlak door Cardelmar te vermijden. Die firma minacht haar huurders met een ongelooflijke dedain.


Sterke punten:
ik zou niet weten welke

Zwakke punten:
totale minachting voor haar huurders

johan beveelt CarDelMar NIET aan bij vrienden/bekenden

AutoEurope - Autoeurope compensatie puur bedrog

0

Review:
Wij huurden een auto in Johannesburg voor 6 weken bij First door bemiddeling (en betaling) van autoeurope. Uitdrukkelijk hadden wij 2 crossborders aangevraagd. Bij aankomst waren die crossborders NIET opgemaakt en - daar het zaterdag was - moesten wij wachten tot de maandag om verder te kunnen reizen naar Botswana. Na klacht bij Autoeurope, gaven zij ons een compensatie van 35 euro te innen bij een volgende boeking
Maar nu blijkt dat deze compensatie een vergiftigd geschenk is en sterk naar bedrog neigt.
Deze compensatie kan niet ingebracht worden bij een online boeking en bijgevolg moet de boeking via de klantendienst.

En nu komt de aap uit de mouw. Dezelfde boeking kost on line 307 euro en bij de klantendienst 348 euro. Bij contactname met auto-europe hieromtrent kreeg ik als antwoord : heel normaal (zonder bijkomende uitleg)

Dus compensatie 35 euro maar meerprijs (gedwongen) 41 euro. Winst -7 euro. Verlies 7 euro

Compensatie a la autoeurope. Schandelijk!

brauwers beveelt AutoEurope NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres